Inici Exposicó Repressió Exili Enllaços

MAPA D’ESPAIS DE REPRESSIÓ

Durant la dictadura franquista molts targarins i targarines van patir la repressió i van ser empresonats en diferents camps de concentració i presons de tot el territori espanyol.

En aquest mapa es pot veure la ubicació dels diferents espais de repressió: camps de concentració (punts vermells), presons (punts negres), en els quals hi va haver gent de Tàrrega. També hi va haver persones que van sofrir una forta repressió a la ciutat de Tàrrega o que van ser represaliats pel Tribunal de Responsabilidades Políticas del jutjat de Cervera (punts grisos). Per tal d’accedir a la fitxa de cada espai de repressió només cal passar el cursor per sobre de cada punt del mapa i  si hi feu clic s'obra la fitxa del lloc en concret.

Un cop dins de cada fitxa d’espai de repressió es pot clicar damunt del nom d’algunes persones i accedir al seu historial i als diferents documents (consells de guerra, cartes d’aval…) vinculats a aquella persona.

Sota del mapa hi ha el llistat dels diferents espais de repressió, si hi passeu per sobre i hi feu clic també podreu accedir a la fitxa de cada espai de repressió i de les persones represaliades.

 
Logos